VISEKLUBBEN SPELT- Vår program 2013

viseklubbenspelt.no_logo

 

Vertshuset Skarven er beæret for å være Viseklubben Spelt sitt faste konsertlokale, og ser frem til søndager med lun stemming og kvalitetsunderholding i regi av viseklubben.

 

Vårens program med lokale og mer nasjonale, om vi ikke skal si internasjole artister, finnes på Viseklubben Spelt sine hjemmesider eller programmet kan lastes ned her. Alle konsertene vil også bli presentert på Vertshuset Skarven sin sider, under aktiviter.

Niko Valkeapää er første artist på vår-programmet 10.02
Niko Valkeapää er første artist på vår-programmet 10.02

 

Billetter til konsertene kjøpes på aurora billett, enten ikinoen, nett eller på telefon 820 01 330. Ellers kan det kjøpes billett direkte i døren en time før konsertstart. De oppgitte forskjellene i pris er medlem/ ikke medlemmer.

 

Spelts Rangnar Olsen forklare om viseklubben generelt og vår-programmet spesielt, som følger:

Spelt” er blitt et begrep for mange tromsøværinger. Ikke bare for dem som liker brød bakt av en sunn og tradisjonsrik kornsort, men også for dem som vil ha åndelig føde av samme kaliber.

Viseklubben Spelt (startet høsten 2006) har som mål å videreføre og fornye den nordnorske visetradisjonen, samt hente nasjonale og internasjonale viseartister til Tromsø. Noen navn er velkjente, andre kan bli et nytt og spennende bekjentskap for vårt publikum. Felles for alle er kunstnerisk kvalitet, og at de har noe å fortelle oss.
I tillegg til hovedartistene er den åpne scenen en viktig del av Spelt. Her kan alle få spelt og sunget, det er et forum for dyktige amatører og vordende proffer som vil opptre for et lyttende og sakkyndig publikum. Glem

ikke at vi også ønsker diktlesere og instrumentalister velkommen. Og i allsangen får alle være med!
Vi i Spelt-styret er stolte av dette vår-programmet vi legger fram, vi kan love mange rike konsert-opplevelser med påfølgende overraskelser. Du som vil ha en søndagskveld med påkobling – ikke avkobling – er i ditt rette element når du tar en speltkveld på Skarven. Kom på konsert, bli medlem av klubben – og hvis du bidrar på Åpen scene, kommer du gratis inn! Vel møtt og vel spelt!

 

For mer informasjon om Viseklubben Spelt sitt gode arbeid for nordnorske visetradisjon anbefaler vi deres hjemmesiden. Hvis du føler deg overbevist om at Viseklubben Spelt er noe for deg kan du finner du medlemskapsskjema her.

Vi sees på konsert!

Målselvjenta presenterer materiale blandt annet fra hennes nye soloalbum 28.04
Målselvjenta Hilde Nymo Trulsen presenterer materiale fra hennes første soloalbum 28.04

 

Kontakt oss

Vertshuset Skarven AS
Strandtorget 1
9008 Tromsø

Telefon: 77 60 07 20
Telefax: 77 60 07 22

Org nr 965 539 697 mva

Nyhetsbrev

Her kan du registerere din e-postadresse dersom du ønsker å motta våre nyhetsbrev.