Kulinariske Teater

Gode matopplevelser binder folk sammen

På Skarvens Kulinariske Teater får du mulighet til å lære de små hemmelighetene som ligger bak et nydelig måltid – fra våre mest erfarne kjøkkenchefer. Skarvens kulinariske teater passer for grupper som ønsker å bli bedre kjent med hverandre, gjennom en kveld hvor de lager- og nyter et kulinarisk måltid sammen.

Skarvens kulinariske kjøkken ligger i tredje etasje på Vertshuset Skarven. Her kan din gruppe uforstyrret nyte et selvkomponert måltid, med vakker utsikt mot Tromsøsundet og Tromsdalstiden. Skarvens kulinariske kjøkken kan også reserveres for grupper som ønsker et uforstyrret måltid. Vi byr da på våre beste retter fra Arctandria og Biffhuset, varsomt tilberedet av våre kokker.

Kontakt oss om du ønsker å prøve, teste og eksperimentere med nordnorske råvarer sammen med kollegaer eller gode venner. Vi garanterer en matopplevelse du vil huske for resten av livet.

Kontakt oss på: booking@skarven.no
for spørsmål og bestilling.


Skarven kulinariske teater 5

Skarven kulinariske teater 6

Skarven kulinariske teater 7

Skarven kulinariske teater 8

Skarven kulinariske teater 9

Skarven kulinariske teater 10

Skarven kulinariske teater 11

Skarven kulinariske teater 12

Skarven kulinariske teater 1

Skarven kulinariske teater 2

Skarven kulinariske teater 3

Skarven kulinariske teater 4

Praktisk informasjon

Skarvens Kulinariske Teater ligger i 3 etasje – etasjen over Arctandria SjømatRestaurant – og er et gjestekjøkken, kurs- og demonstrasjonskjøkken, prøvekjøkken og selskapslokale. Det kan leies for kurs, møte eller selskap på dagtid og kveldstid.


Selskapslokalet kan dekkes opp til 49 på runde bord, 7 bord av 7 gjester, eller med langbord inntil 25 personer. Gjestekjøkkenet er en kombinasjon av kurs og egeninnsats. Sammen med gjesten/verten skreddersyr vi et kursopplegg for en ettermiddag eller kveld. Gjerne med 3 eller 4 retters meny basert på det Arktiske Kjøkken som ender på bordet til kursdeltakerne/gjestene hvor det nytes i fellesskap. 


Verten/Gjestene velger hovedråvare (hovedrett) på forhand, enten ut fra et eget ønske eller i samarbeid med oss – og ut fra dette skreddersyr vi et kursopplegg med forslag til forrett og dessert som passer til.

Matkursets varighet er ca 1,5 timer. Deltakerne deles gjerne inn i 3 grupper hvor noen får ansvar for forrett, noen for hovedrett og noen for dessert. Teaterchef har gjort forberedelsene, og alle råvarer og nødvendig utstyr er på plass. Matkurset kan også kombineres med vinkurs eller ølkurs i forkant av matkurset, og fungerer da gjerne som en aperitiff før man begynner på kjøkken.


Varighet for øl eller vinkurset er ca 1,5 timer avhengig av antall viner/øl man gjerne vil høre noe om og smake. Maksimum antall deltakere på kjøkken er 15. Dersom man er flere enn 15 vil øvrige deltakere få tilbud om andre aktiviteter/kurs mens øvrige er på kjøkken. Når maten er laget vil den bli servert til deltakerne av kjøkken og deltakerne selv, og behørig presentert etterhvert Mat- og vinkurs arrangeres etter bestilling for vennegjenger, klubber , foreninger og bedrifter som vil gjøre noe i fellesskap, lære litt om mat eller styrke lagånden.


Priser

Minimumsantall for matkurs er 10 personer

Prisen pr person er kr 1250,00 og inkluderer matkurs med råvarer, samt nødvendig klargjøring og opprydding.  Drikkevarer kommer i tillegg.

Vin- eller ølkurs koster kr 3000,00 for foreleser.  Vin eller øl kommer i tillegg.

For selskap er prisen per person kr 675,00 for 3 retters meny, kr 795,00 for 5 retter.  Drikkemeny kommer i tillegg.   Minimum 15 personer for selskap.

For møte på dagtid er prisen kr 1500,00 i leie av lokalet, og kr 300,00 pp for 2 kaffepauser med litt å bite, mineralvann og frukt på møterommet.  Lunch servers i Skarven Kro.

Skarvens Kulinariske Teater lager også kurs i arktisk kjøkken og samisk kjøkken.

Kontakt oss

Vertshuset Skarven AS
Strandtorget 1
9008 Tromsø

Telefon: 77 60 07 20
Telefax: 77 60 07 22

Org nr 965 539 697 mva

Nyhetsbrev

Her kan du registerere din e-postadresse dersom du ønsker å motta våre nyhetsbrev.