Skip to main content

Hovedretter

August Pellerins favoritt
Et stykke indrefilet (tournedos) 150 gram – surret med baconskive – servert med (petit pois) erter,
champignon (sopp), bearnaise & (pommes de terre au gratin) fløtegratinerte poteter. 315,-
Allergener; melk, soya, sennep, sulfitt, egg
TENDERLOIN WRAPPED IN BACON
Served with peas, mushrooms, cream stewed potatoes and bearnaise sauce.

Jegerbiff
Denne biffen er ikke laget av en jeger, (jfr elgbiff) men snarere skapt av en uheldig sådan
– for den er laget av storfe. Hvorvidt jegeren bommet på det han siktet etter
– eller i ren forbannelse skjøt oksen – det vet vi ikke.
Vi har bare kopiert hans fortvilte jaktmeny – som fikk skryt av jaktkameratene;
200 gr Ytrefilet – med jegerkrydder, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær- og løk-kompott,
viltsaus og potet. Pang! 315,-
Allergener; sennep, melk, sulfitt, selleri
THE HUNTERS STEAK

Biffhusets burger
Saftig burger, medium stekt, servert i brød med salat, tomat og karamellisert løk, chilimajones,
friterte poteter og barbeque saus. 195,-
Allergener; gluten, melk, soya, egg, sennep, selleri
BURGER – salad, tomato, fried potatoes.

Spareribs
Husets spareribs – marinert. Glasert med honning. Serveres med råkostsalat, grillsaus, mais og fritert potet.
Det beste bestikk er fingrene.
400 gr 600gr 800 gr 1000 gr
225,- 265,- 330,- 355,-
Allergener; gluten, melk, soya, egg, sennep, selleri
SPARERIBS
With coleslaw, barbeque sauce, sweet corn and fried potatoes.

VILT OG BEGEISTRET
Reinsdyret
Mørbrad av rein, reinpøse, servert med sopp, brokkoli, løk- og tyttebærkompott, rødvinssaus
og persillebakt småpotet. Begeistret? 350,- pr. pers.
Allergener; sulfitt, soya, selleri, melk
REINDEER
Filet of reindeer and reindeer sausage, served with mushrooms, broccoli, cranberry-and onion chutney,
redwinesauce and potatoes baked in parsley.

Biffhusets grilltallerken
Minimum 2 personer; 200 gr ytrefilet, reinpølse, 400 gr grillribbe, 200 gr svinenakke, 200 gr kylling,
grønnsaksspyd, bakt potet, 325,- pr. pers
Allergener; gluten, selleri, soya, sennep,egg
THE MIX – min 2 people
Sirloin, sausage of reindeer, barbeque ribs, pork, 4 chicken, vegetables and jacked potato

 

BIFF

Alle biffretter serveres med brød, smør, maikorn, potet og valgfri saus

PEPPERSTEIK

Kraftig krydret ytrefilet av storfe. Serveres med: Stekt tomat og sopp, peppersaus og valgfri potet.

150 gr        200 gr        300 gr        400gr

240,-           290,-           365,-        425,-

ENTRECOTE

300 gr        400 gr

310,-           380,-

YTREFILET
150 gr       200 gr        300 gr       400 gr

235,-             295,-          375,-         420,- 

INDREFILET/ TENDERLOIN
150 gr       200 gr        300 gr      400 gr

275,-        315,-          395,-         485,-

KYLLINGBRYST/ CHICKEN BREAST
200 gr         400 gr
235,-           285,-

Sideorder

Brokkoli og sopp 30,-

Grønnsaker på spyd 25,-

Råkostsalat 25,-

1⁄2 Grilltomat 20,-

Maiskolbe  35,-

Hvitløksbrød 25,-

Løkringer 5 stk 25,-

Jalopenos pr stk 15,-

Mozzarellasticks pr stk 20,-

EKSTRA

Potet (fløtebakt, bakt, fritert, kokte) 35,-

Saus (pepper, barbeque, bearnaise) 20,-
Brød 10,00

3 typer smør 15,00

Fiskeretter

GRILLET ØRRET 265,-

servert med grønn salat tilsatt sursøt rømmedressing og ovnsbakte poteter.

BACALAO A LA OSS 265,-/295,-

Klippfisk av torsk – godt modnet – og deretter utvannet i ca 24 – 36 timer, legges lagvis sammen med potet og løk. Tilsettes Skarvens Egen Bacalaosaus – og får koke i ovn til den er smør og full av smak. Klippfisk vil normalt være litt saltere enn ”lettsaltet torsk” – da utvanningsprosessen – som tar bort salt – også tar bort smak. Dersom all salt fjernes – så forsvinner også smaken – og den gode klippfiskfølelsen med den. Serveres med Skarvenbrød. Beregnet for lang nytelse.