VISEKLUBBEN SPELT- Høstprogrammet 2013

viseklubbenspelt.no_logo

Viseklubben Spelt har presentert sitt program for høsten, og vi på Vertshuset Skarven er beæret av å forsatt bli valgt som fast konsertlokale.

 

Hele programmet finnes på Spelt sine hjemmesider, mens de også vil bli annonsert på vår hjemmeside i aktivitetskalenderen og under konserter.

Billetter til konsertene kan kjøpes på Aurora Kino, enten på tlf 820 01 330, internett eller direkte i billetluken på kinoen. Det vil også selges billetter i døren en time før konsertstart. Får å få medlemsrabatt må billetten kjøpes i billetluken på kinoen eller i døren. De to prisene som vil bli oppgitt på konsertene gjelder medlemsrabatt og vanlig pris.

 

Styreleder for Viseklubben Spelt, Ragnar Olsen, presenter det spennende høstprogrammet på denne måten:

«I handlingsprogrammet står det at Viseklubben Spelt skal:

– Være en møteplass for viseotøvere og viseinteresserte, med konserter, åpen scene og allsang.

–  Bidra til å videreføre og fornye den nordnorske visetradisjonen.

–  Presentere nasjonale og internasjonale artister innen visesjangeren for publikum i Tromsø.

– Være et åpent forum for utveksling og framføring av viser og lyrikk.

jonas_fjeld_portrait_bmg_2_medium

Vi mener dette formålet er blir godt ivaretatt av høstprogrammet som presenteres her. Det er lokale, nasjonale og internasjonale artister, som presenterer et mangfold av stilarter innen visesjangeren. Og en kveld er viet helt til unge talenter fra området, som får sjanse til å vise seg frem i positive og sakkyndige omgivelser.

Like viktig som artistene på plakaten er den åpne scene, hvor alle kan stille opp og bidra med viser eller dikt. Vi minner om at alle som melder seg til tjeneste her, får gratis adgang til konserten. Så grip sjanse, enten du er ung eller gammel,amatør eller proff – vær med å lage et levende visemiljø med landets beste publikum!
Og publikum deltar sjøl, gjennom allsangen som blir mer og mer populær.Spelt hadde ikke utviklet seg til det klubben er i dag uten engasjerte og aktive medlemmer. Vi takker alle som stiller opp med billettsalg og andre praktiske gjøremål, og vi har enda plass til flere med tid og overskudd til en frivillig innsats. Med det er sjølsagt frivillig – medlemskap i Spelt gir ingen forpliktelser, bare fordeler! Kontigenten på 300 kroner tjener du fort inn hvis du går regelmessig på Spelt-kveldene, samtidig som du er med på å sikre klubben en god økonomi. Så bli medlem, kom på konsertene, nyt visekunsten og bli med i allsangen.»

 

Foruten store navn som Jonas Fjeld og masse unge talenter, ser vi på Skarven frem til konserten med Dagny Norvoll Sandvik.

God visehøst!

Tagger:, , , , , , ,