Restaurant i Skarvens Kulinariske Teater

Gunnar Jensen, Teaterchef i Skarvens Kulinariske Teater, har lenge gått med planer for en større  meny tilpasset sesongene. Fredag 8.11 og lørdag 9.11 har vi funnet hvordan vi skal få presentere høstens meny for folk flest. Det blir restaurant i Skarvens Kulinariske Teater disse dagene.

 

«Ofte når det planlegges selskap i Teater vårt, så må vi holde det innen for rammer som antall retter, at det skal falle i smak hos  personer med forskjellig grad av kresenhet og spesielle ønsker angående ingredienser,» forteller Gunnar Jensen. «Men denne menyen er laget på hva vi ønsker å servere gjesten, med råvarer vi vet er gode på denne tiden av året.»

Menyen for kvelden blir derfor disse nøye utvalgt 6 rettene:

Lettrøkt laks 38°

Agurk, blomkål og soya.

***

Luftig tørrfisksuppe

***

Gulløye og vårløk

***

Ytrefilet av Nord-Norsk lam

Serveres med sellerirot, sopp og rødvinsglace.

*** 

Blå Vëgen fra Straumbotn gård på 3 måter

Naturell, stekt og krem. Gulrotsyltetøy og rug.

***

Snøfriskmousse og karamellisert hvit sjokolade

Eplekompott.

 


Prisen for denne smaksopplevelsen blir 790,- for maten. Men da kan det hende man også får noen overraskelses retter.

Vi har også satt til drikkevarer som passer. Både fra vinutvalget, men også noen spennende innslag fra vårt store ølutvalg. For 390,- får man denne høyderen også.

Som sagt er dette en sjanse for å oppleve en «selskapsmeny» man sjelden får alene på Vertshuset Skarven. Men selvfølgelig er det hyggelig å spise med sin utvalgt eller gode venner, som også er hjertelig velkommen.

Booking til kveldene kan gjøres på tlf: 776 00 720 eller e-post: booking@skarven.no

Kulinariske Teater har begrenset antall plasser, så det gjelder å være tidlig ute.