PÅSKEMENY I ARCTANDRIA

Forretter

Skreifiske-suppe 95,-

Jevnet fiskekraft tilsatt grønnsaker og fiskeboller.

Serveres med Skarvenbrød og smør.

Kongekrabbe Arctandria 155,-

Kongekrabbelår, kongekrabbesalat, kongekrabbesaus

Servert med sprø toast.

Reincarpaccio og Barentskinke 115,-

Tynner skiver av reinsdyrmørbrad, sammen med tynne skiver av saltet og kokt selkjøtt. Garneres med syltet gulrot, salat, sprø krutonger og fiskeskinn. Serveres med tangremulade.

Blåskjellfristelse 115,-

Dampes over hvitvin med hvitløk, chili og ingefær. Kremes, og serveres med brød og smør.

Også mulig å få som Orgie- altså hovedrett til 285,-

 

Hovedretter

Kveite- Parmesangratinert 315,-

Stekes lett og gratineres med revet parmesan i parmesansaus. Serveres med brokkoli, grønn asparges og mandelpoteter.

Pannestekt Torskerygg 275,-

Anrettes med potet- og selleripurée, syltet gulrot. Serveres med nøtte- og soyasmør.

Grillet Tørrfisk 315,-

Beinfri, utvannet tørrfisk filét grilles med hvitløksmør. Serveres med ristet bacon, stuete gulrøtter og kokt mandelpoteter.

Større Tørrfisk porsjon 385,-

 

Bokna Torsk Tradisjonell 285,-

Halvtørket torsk, som derfor trenger mindre utvanning enn tørrfisk. Trekkes i saltvann og serveres med gulrotstuing, kokte poteter og bacon.

Reinsdyr Arctandria 325,-

Mørbradbiff av reinsdyr stekes og serveres med stekt rosenkål. sopp og løk, viltsaus , løk og tyttebær-kompott, pastinakk-krem og poteter fylt med bjørkesmør.

(H)Valgets Kval 285,-

Stykke av Vågehval stekes. Serveres med med ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter, pastinakk-krem, løk og tyttebærkompott, kremet saus

Entrecote av Storfe (300gr) 295,-

Serveres med mais, ristet sopp og stekt tomat. Valg av saus og potet.

Indrefilet av Storfe (200gr) 295,-

Serveres med mais, ristet sopp og stekt tomat. Valg av saus og potet.

Det grønne valg 225,-

Grønnsakslasagne og burger av kikerter. Serveres med salat.

Vi supplerer gjerne med ost eller eggretter.

Fersk Pasta 225,-

med krydret tomatsaus og grønnsaks-pytt-i-panne.

Barnemeny

Forrett 45,-

Hovedrett 75,-

Bestill fra meny

eller

Kyllingbryst eller pølse

servert med pasta eller potet

Dessert 45,-

Desserter

Sjokoladefondant 95,-

Serveres med is og frukt.

Bjørnetjeneste 95,-

Lune bjørnebær med is, krem og eggelikør

Crème Brûlée 95,-

Nordnorske oster 115,-

Anretning med blåmuggost, geitost, meskebrød og gulrotsyltetøy

Kjelost (Kalvedans) 125,-

Velg mellom melk, karamell- eller rødsaus.