Lutefisksesongen er startet!

Uansett om temperaturen forteller oss noe annet; Det er høst, og da dukker sikre høsttegn som LUTEFISKBUFFET opp i Arctandria Sjømatrestaurant.

 

Lutefiskbuffeten er tilgjengelig i hele åpningstiden, fra klokken 16.00 til 22.30. Som alltid er det bedre at gjestene venter på maten enn at maten venter på gjestene. Derfor dampes lutefisken etter hvert som buffeten bestilles.

 

Vi opplever ekstra stor pågang til Arctandria i lutefisksesongen, derfor har vi to bordsetninger for at flest mulig skal få oppleve buffeten. Første bordsetning begynner ved åpning klokken 16.00 og avsluttes klokken 20.00. Seneste ankomst på første bordsetning er klokken 18.00.

Andre bordsetning begynner 20.30 og avsluttes når buffeten stenger 22.30.

 

For å plass til alle må vi til tider stenge internettbooking i denne perioden, så vi foretrekker å få lutefiskbestilling direkte på telefon 776 00 720 eller mail til booking@skarven.no

 

Årets lutefisk er levert av Ivan Lorentzen Fiskeforretning AS på Brennsholmen. Vi har allerede fått svært gode tilbakemeldinger på fiskens kvalitet. Sjekk denne linken for å se hvordan lutefisken serveres: http://skarven.no/menyer/arctandria-meny/lutefisk-anbefaling/

 

Vår A La Carte-meny med både fersk og «moden» fisk er også tilgjengelig i denne perioden.

Tagger:, , , , ,