Gratulerer Nordpå-laget

8353515743_9586d93b31_b

 

Vertshuset Skarven gratulerer laget fra Nordpå med seiren i «Det Norske Måltid 2012». Laget, bestående av Tommy  Dalheim, Åse Vøllestad og vår egen Teaterchef Gunnar Jensen, vant med en meny bestående av regionale råvarer.

Til forrett ble det servert Kongekrabbe fra Bugøynes, anrettet med brokkolikrem og sprø brokkolistilk, Akevittsyltetsmåløk, løkkrem, Tangkapers og Kongekrabbesaus.

Hovedretten var Ytrefilet av rein fra Varanger Vilt, anrettet med bakte beter, Gulrotkrem, syltet kantarell, Tyttebærgelé og Viltsaus.

Hovedrett Nordpå_edited-1

Selvfølgelig serveret med Gulløye, for anledningen fylt med røkt reinhjerte.

Osteretten tok utgangspunkt i Blå Vëgen fra Straumbotn Gård, som ble servert sprø, som krem og naturell. Det hele ble anrettet med rugsprøtt, løksirup og Gunnars hjemmelagde Gulrotsysltetøy.

 

Så snart vi har Teaterchef Gunnar tilbake fra feiring og tv-opptredner skal vi jobbe med å gjøre menyen tilgjengelig. Så lenge kan dere være med å feire med vinnerølet fra Ægir, som er tilgjengelig i Skarven Kro.