Gratis Konsert 04.10.14: BlåCompaniet

Lørdag 04.oktober 2014 spiller Blå Companiet på Skarven. Konserten er gratis og begynner ca. 22.00, så det er bare å være tidlig ute for å sikre seg plass.

Unknown

Blå Companiet er et band med lidenskap for blå musikk- og som gløder for sin musikk og publikum. Musikken lages av Svein-Arild Berntsen på vokal og munnspill, Steinar Steffensen som spiller gitar og korer, Bengt Karlsen som hånderer trommer, trekkspill, piano og kor. Siste mann i bandet er Trond Lande som tar seg av bass og korer. I følge facebooksiden deres så spiller de musikk i sjangerene blues, bluesrock og roots. Men det er sagt om Blå Companiet at A4-bluesformatet er blitt for trangt for de, og de spiller i dag mange mye forskjellige i tilknytning til ”blå musikk”

Blåcompaniet høy aktuell med sin første fullengder, ”Rubbel og Bit”, som allerede er blitt spilt på NRK1 Radio. Skulle man være i tvil om kvaliteten, så er det bare sjekke ut videoen deres på youtube.

Unknown-1

Men det viktigste er gjerne at de klarer å skape stemning, og det kan vi garantere at det kommer til å bli denne lørdagskvelden. Stemmingen kommer til å være høy og det blir fult, så det best å være tidlig ute.