Det Norske Måltid

 

Som de fleste sikkert fikk med seg på Tv2 søndag 09.12-2012, så er Skarvens eminente Teaterchef Gunnar Jensen deltaker på laget Nordpå i Det Norske Måltid 2012.  Sammen med laget Nordpå skal Gunnar konkurrere om å lage det beste norske måltid i 2012, ut fra råvarer som gjenspeiler  denne langstrakte regionen.

 

”Det arktiske lyset gir en en spesielt vekstsesong, som vil gi oss et fortrinn i konkurransen,” forklarer Gunnar. Man kan se på hvordan han behandler råvarer at han har troen på at disse kan nå helt opp i konkurransen. Råvarene  laget Nordpå skal konkurrere med er  VARANGER-kongekrabbe, ytrefilet av rein fra Varanger Vilt og Blå Vëgen Blåskimmelost fra Straumbotn Gårdsmeieri.

 

Nå ligger laget i hardtrening for selve konkurransen, som skjer foran levende publikum i Stavanger Konserthus 05.01-2013. Foreløpig har vi ikke klart å få ut av han hva selve rettene blir, men han bekrefter at kreativiteten er blitt strekt til ytterpunkter.

 

Hvordan det går med Gunnar og laget Norpå kan vi se på Tv2 søndag 06.01-2013. Vi krysser fingrene og ønsker de lykke til.